U9 Drenge (årg 2016 & 2015)

Velkommen til U9 Drenge (årg 2016 & 2015)


Vores U9 hold fokuserer på at lege basketball. Gennem legen lærer vi reglerne og spillet. Vores træning og tilgang til basketball for U9, er inspireret af det Italienske MiniBasket koncept. 


Vi har nogle af de allerbedste trænere og i samarbejde med Danmarks Basketball Forbund er Lundehus Basketball og Lundehusskolen også det danske videnscenter for Italiensk MiniBasket.


Se mere om Italiensk MiniBasket her: https://fb.watch/iouQLKD8Of/ 


Holdet har 2 faste træninger om ugen. 


Kontingentet for Lundehus Basketball opkræves automatisk via HoldSport. Vi har to halvårlige kontingenter som opkræves i september og februar. Kontingentet tilpasses automatisk gennem sæsonen, så du betaler hverken mere eller mindre hvis du tilmelder dig midt i en kontingentperiode.


Kontingent for 2 ugentlige træninger er i sæson 2023/2024 sat til 750 kr per halvår. Kontingentet betales gennem HoldSport. Ved tilmelding modtages  automatisk en email med opkrævningen. Ved tilmeldingen er der også et tilmeldingsgebyr på 450,- som dækker din velkomstpakke. Velkomstpakken består af en vendbar spilletrøje og shorts med dit eget navn og nummer på ryggen. Dette spillesæt er dit personligt og bruges når vi spiller kampe. Kontakt din træner så vi hurtigst muligt kan få bestilt dit spillesæt og fundet dit yndlingsnummer.


Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en træner eller holdleder.

 

Har du brug for lidt hjælp til betaling af kontingentet, så hjælper klubben altid gerne med at søge kontingentstøtte! - bare kontakt din træner!


Vi glæder os til at se dig i hallen!    

Kontakt

Profile Image
Allan van O. T. Andersen
Jakob Mortensen
Søren Strøm
Asger Uldal Vildersbøll
53830654

Aktiviteter

Juni
Ons
19
U9 Drenge Træning i Gymnastiksalen
16:00 - 17:00
Gymnastiksalen på Lundehusskolen
Lør
22
U9 træning i Lundehushallen
12:00 - 13:00
Lundehushallen
Ons
26
U9 Drenge Træning i Gymnastiksalen
16:00 - 17:00
Gymnastiksalen på Lundehusskolen

Trænere

Profile Image
Allan van O. T. Andersen
Jakob Mortensen
Søren Strøm
Asger Uldal Vildersbøll
53830654

Kontingent

Klubbens kontingentet opkræves automatisk gennem HoldSport.


Kontingentet opkræves halvårligt i september og februar.


Kontingentstøtte:

Hos Lundehus Basketball er det vores ønske, at alle børn som ønsker at spille basketball, skal have muligheden. Vi har i klubben en "no-questions-asked-politik" der betyder, at vi ikke støller spørgsmål omkring din financielle situation, men gerne vil hjælpe med at søge kontingentstøtte hos kommunen. Det eneste du skal gøre er at kontakte holdets træner. Hverken jeres barn eller andre i klubben ved hvem der modtager støtte. 


I klubben kan vi ofte også hjælpe med (næsten) spritnye (lidt brugte) basketballstøvler. Bare træk fat i holdets træner750,00 kr. 1. sep