U15 Piger (årg 2009 & 2010)

Velkommen til U15 Piger (årg 2008 & 2009) 


Holdet har 2 faste træninger om ugen og spiller kampe. 


Holdet har også mulighed for 2 ugentlige "Open Gym" (åbne træninger). Open Gym er en åben træning der er mindre organiseret og som alle kan deltage i - du kan altså tage din ven med gratis! Til Open Gym kan man øve individuelle skills, bare hygge med holdet eller hvis der er nok kan man spille kampe. Alt er muligt. 


Det er for coach Almir Zeco der er træner på Open Gym (Almir er til hverdag Sportschef i BK Amager og lærer på basketballlinjen på Lundehusskolen)


Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en af holdets træneren eller holdledere. 


Kontingentet for Lundehus Basketball opkræves automatisk via HoldSport. Vi har to halvårlige kontingenter som opkræves i september og februar. Kontingentet tilpasses automatisk gennem sæsonen, så du betaler hverken mere eller mindre hvis du tilmelder dig midt i en kontingentperiode.


Kontingent for 2 ugentlige træninger er i sæson 2022/2023 sat til 750 kr per halvår. Kontingentet betales gennem HoldSport. Ved tilmelding modtages  automatisk en email med opkrævningen. Ved tilmeldingen er der også et tilmeldingsgebyr på 450,- som dækker din velkomstpakke. Velkomstpakken består af en vendbar spilletrøje og shorts med dit eget navn og nummer på ryggen. Dette spillesæt er dit personligt og bruges når vi spiller kampe. Kontakt din træner så vi hurtigst muligt kan få bestilt dit spillesæt og fundet dit ynglingsnummer.


Har man brug for lidt hjælp til betaling af kontingentet, så hjælper klubben altid gerne med at søge kontingentstøtte! - bare kontakt din træner!


Vi glæder os til at se dig i hallen!    

Kontakt

Profile Image
Allan van O. T. Andersen

Aktiviteter

Juni
Tir
18
U15 Piger Træning
15:30 - 17:00
Lundehushallen
Tir
18
Open Gym på TK Ungdomsgård
19:00 - 21:00
TK Ungdomsgård
Ons
19
U15 Piger Træning
15:30 - 17:00
Lundehushallen
Lør
22
U15 Piger Træning
12:00 - 13:00
Lundehushallen

Trænere

Profile Image
Allan van O. T. Andersen

Kontingent

Klubbens kontingentet opkræves automatisk gennem HoldSport.


Kontingentet opkræves halvårligt i september og februar.


Kontingentstøtte:

Hos Lundehus Basketball er det vores ønske, at alle børn som ønsker at spille basketball, skal have muligheden. Vi har i klubben en "no-questions-asked-politik" der betyder, at vi ikke støller spørgsmål omkring din financielle situation, men gerne vil hjælpe med at søge kontingentstøtte hos kommunen. Det eneste du skal gøre er at kontakte holdets træner. Hverken jeres barn eller andre i klubben ved hvem der modtager støtte. 


I klubben kan vi ofte også hjælpe med (næsten) spritnye (lidt brugte) basketballstøvler. Bare træk fat i holdets træner750,00 kr. 1. sep