U13 Piger (årg 2012 & 2011)

Velkommen til U13 Piger (årg 2010 & 2011) 


Holdet har 3 faste træninger om ugen og har også mulighed for 2 ugentlige "Open Gym" (åbne træninger). 


Open Gym er en åben træning, der er mindre organiseret og som alle kan deltage i - du kan altså tage din ven med gratis! Til Open Gym kan man øve individuelle skills, bare hygge med holdet eller hvis der er nok kan man spille kampe. Alt er muligt. Det er for tiden Almir Zeco der er træner på Open Gym (Almir er til hverdag lærer på basketballlinjen på Lundehusskolen og træner også U13 Drenge Mesterække)


Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en af holdets træneren eller holdledere.


U13 Piger træner 3 gange om ugen. Kontingentet for 3 ugentlige træninger er i sæson 2022/2023 sat til 850 kr per halvår. 

  

Kontingentet for Lundehus Basketball opkræves automatisk via HoldSport. Vi har to halvårlige kontingenter som opkræves i september og februar. Kontingentet tilpasses automatisk gennem sæsonen, så du betaler hverken mere eller mindre hvis du tilmelder dig midt i en kontingentperiode.


Kontingentet betales gennem HoldSport. Ved tilmelding modtages  automatisk en email med opkrævningen. Ved tilmeldingen er der også et tilmeldingsgebyr på 450,- som dækker din velkomstpakke. Velkomstpakken består af en vendbar spilletrøje og shorts med dit eget navn og nummer på ryggen. Dette spillesæt er dit personligt og bruges når vi spiller kampe. Kontakt din træner så vi hurtigst muligt kan få bestilt dit spillesæt og fundet dit yndlingsnummer.


Har man brug for lidt finansiel hjælp til at betale kontingentet, så hjælper klubben altid gerne med at søge om kontingentstøtte! - bare kontakt din træner!


Vi glæder os til at se dig i hallen!    

Kontakt

Profile Image
Allan van O. T. Andersen
Jacob Holme Baadsgaard
Profile Image
Rhea Dayrit

Aktiviteter

Juni
Man
17
AFLYST: U13 Piger Grand Prix Træning (på Tagensbo Skole)
15:30 - 17:00
Tagensbo Skole
Man
17
Fællestræning i Gladsaxe
17:15 - 19:00
Gladsaxe sportscenter
Tir
18
Open Gym på TK Ungdomsgård
19:00 - 21:00
TK Ungdomsgård
Ons
19
U13 Piger Grand Prix Træning
15:30 - 17:00
Lundehushallen

Trænere

Profile Image
Allan van O. T. Andersen
Jacob Holme Baadsgaard
Profile Image
Rhea Dayrit

Kontingent

Klubbens kontingentet opkræves automatisk gennem HoldSport.


Kontingentet opkræves halvårligt i september og februar.


Kontingentstøtte:

Hos Lundehus Basketball er det vores ønske, at alle børn som ønsker at spille basketball, skal have muligheden. Vi har i klubben en "no-questions-asked-politik" der betyder, at vi ikke støller spørgsmål omkring din financielle situation, men gerne vil hjælpe med at søge kontingentstøtte hos kommunen. Det eneste du skal gøre er at kontakte holdets træner. Hverken jeres barn eller andre i klubben ved hvem der modtager støtte. 


I klubben kan vi ofte også hjælpe med (næsten) spritnye (lidt brugte) basketballstøvler. Bare træk fat i holdets træner850,00 kr. 1. sep