FamilieBold (Åben Hal + t-shirt)

Velkommen til Lundehus Basketballs - FamilieBold & Åben Hal 


For et ganske symbolsk beløb starter vi dette hold op med henblik på at kunne hygge os med hinanden nede i hallen. Vi vil kunne opdele hallen, så der er plads til alle, og forældre og børn vil kunne hygge sig sammen og lave alt fra gymnastik, badminton, floorball, skumtennins, høvdingebold, basketball eller dyrke den helt nye internationale sportsgren BasketBallBowling - kun ideen sætter grænser og vi håber at dette initiativ vil vokse nye venskaber! Hvem ved, måske en helt ny sportsgren i vores flerstrengedeforening?


Dette er medlemmernes tid og der er som udgangspunkt ikke påsat trænere. Vi er så heldige, at have en masse redskaber til rådighed og låns gennem skolen. Det er dog helt utroligt vigtigt for vores forening, at alle er med til at rydde op!


Forældre er selv ansvarlige for deres børn og de redskaber som de låner!


VIGTIGT

Da klubben til tider afholder hjemmebanekampe, så vil tiden kunne blive brugt til disse hjemmebanekampe. Som medlem på holdet (for dette meget symbolske kontingent) vil man altså kunne opleve, at klubbens andre hold har førsteret til brugen af haltiden. Dette meldes dog ud i god tid i forvejen! På den anden side vil der også være lørdage hvor vores hold spiller udebanekampe. På disse dage vil der være Åben Hal fra kl 12-15.


MEDLEMSKAB

Dette medlemskab er, udover muligheden for at kunne hygge sig med andre, også en stor hjælp for klubben. Dette "Åben Hal" medlemskab vil hjælpe klubben enormt ift at kunne få den nødvendige træningstid for at kunne afholde vores hjemmekampe og Grand Prix. Ligeledes vil denne tid give os flexibiliteten til også at kunne starte nye hold og initiativer op som f.eks U5 og U7.


Medlemskabet er 75 kr per halvår.


Er du allerede medlem i klubben som spiller, så er du også hjertelig velkommen!


Ønsker du at tage en ven eller veninde med, så er de hjertelig velkomne en enkelt gang. Men på sigt er dette hold målrettet foreningens betalende medlemmer.


T-SHIRTEN og PRISEN

Som tak for din support modtager du for "tilmeldingsgebyret" (125 kr) den SUPER flotte Lundehus Basketball t-shirt (sort med orange print) til en værdi af 150 kr på webShoppen.


Ønsker du t-shirten til dit barn eller som gave, så bestiller du bare i den ønskede størrelse. Ønsker du 2 eller flere t-shirts, så beder du også din partner eller lillesøster tilmelde sig holdet.


TRÆNINGSTIDEN

Træningstider tildeles i Københavns Kommune på baggrund af medlemstal. Jo flere medlemmer, desto flere venner og bedre muligheder for træningstider. Vi har nu været så heldige, at kun få træningstiden lørdag fra kl 13:30-15:00 


Hjælp klubben og tilmeld dig holdet nu! ... og så kommer du tilmed også til at se brand godt ud.


Velkommen til FamilieBold og vores Åben Hal! 

Aktiviteter
Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter
75,00 kr. 2 gange i sæsonen